Blogia
Amics del Matilde

Olimpiades

Olimpiades

08/05/2007

Dues alumnes de l’IES Matilde Salvador han obtingut premi en les Olimpíades de Química i Biologia.

 

Les alumnes Tamara Mollón Ruiz i Almudena Badenes Gallardo, que cursen el segon curs de Batxillerat Científic a l’IES Matilde Salvador de Castelló de la Plana, han resultat finalistes en la fase local de les Olimpíades de Química i Biologia, edició 2007.

Tamara Mollón va quedar finalista en la fase local de l’Olimpíada de Química, classificant-se en 3r lloc i va rebre la medalla de bronze. La prova de l’Olimpíada de Química es va celebrar el passat 16 de Febrer a Castelló, i es van presentar també a aquest examen les alumnes del mateix centre, Maria Marín i Nerea Molina. Aquesta prova l’organitza la Universitat Jaume I de Castelló en col·laboració amb l’Associació de Químics de la Comunitat Valenciana, amb l’objectiu de seleccionar als tres estudiants que participen en l’Olimpíada Nacional de Química. Les proves de la fase Nacional de l’Olimpíada Química es van realitzar a Còrdova, els dies 28, 29 i 30 d’abril, sent una experiència molt positiva per a Tamara que va participar en aquestes.

Almudena Badenes va quedar finalista en la fase local de la Olimpíada de Biologia, classificant-se en 2n lloc. Es va presentar també a aquest examen l’alumna del centre Maria Marín.

Dilluns 7 de maig, a les 10 h, va tindre lloc a la UJI, l’acte d’entrega de diplomes als tres finalistes de les Olimpíades de Química, Biologia, Física, Matemàtiques i Economia en l’edició 2007, estan presidit pel rector de la Universitat. L’acte, al que també hi van assistir familiars dels estudiants premiats i professors, va ser molt emotiu. Els guanyadors van rebre un diploma i nombrosos premis de les entitats patrocinadores.

Aquest tipus de proves tenen com a objectiu incentivar a l’alumne en l’estudi de les diferents disciplines i reconeixent l’esforç que els alumnes realitzen cada dia en l’estudi de les diferents assignatures. A més a més, permeten als alumnes relacionar-se amb altres estudiants amb les mateixes inquietuds e interessos. Participar és molt interessant, cal que animem als nostres alumnes a presentar-se.

1 comentario

Paula Bernad -

Enhorabona a tothom!

Me gusta la idea de poder seguir sabiendo de mi ex-instituto y de su gente.

Seguir actualizando más a menudo y saludos!